Waarom Dadou?

Grote aandacht

Spelen onder deskundige en ervaren begeleiding. In een huiselijke sfeer en een uitnodigende groene omgeving. Dat is Dadou.

Ieder kind verdient persoonlijke aandacht. De vrijheid om te spelen. Ruimtes om zich thuis te voelen. En deskundige begeleiding bij zijn of haar ontwikkeling. De unieke locatie van Dadou biedt jouw kind een veilige en uitnodigende plek om te zijn. Een kleinschalige dagopvang die voldoet aan alle eisen die aan een kinderdagverblijf gesteld worden en tóch aanvoelt als thuis. Bij Dadou weten we dat je je grootste ‘ ‘bezit’ uit handen te geeft, al is het maar voor even.

Kinderdagverblijf Dadou

  • Verticale groepen van 0 t/m 4 jaar
  • Sfeervolle locatie met huiselijke uitstraling in monumentaal pand
  • Kindvriendelijke, grote tuin met moestuintje
  • Volgsysteem en 3+ plan met themaeducatie
  • Voor- en vroegschoolse educatie
  • Klein en deskundig team, waaronder een pedagoge

Welkom: Ambtshuis of Koetshuis

Je kindje is bij Dadou welkom op twee groepen: in het Ambtshuis of in het Koetshuis. Ons compacte en deskundige team werkt wisselend op beide groepen, waardoor de leidsters alle kinderen kennen. Door middel van muziek, spel en handvaardigheid helpen we uw kind bij zijn ontwikkeling. Iedere dag bij Dadou spelen we buiten, minstens 1 keer. Ook de kinderboerderij, het Drutens bosje, de kinderboerderij, de speeltuin en het hertenkamp bezoeken we regelmatig. In het groene hart van Druten is Dadou een sfeervol kinderdagverblijf waar kinderen kunnen groeien en bloeien. Neem gerust contact op voor een kijkje bij Dadou!

Een dag bij Dadou

Dadou, 13 maart Lieve Michelle, Wat hebben we weer een gezellige dag gehad met jou! Je hebt zo leuk gespeeld en zo gezellig gebabbeld! Vanmorgen zijn we na het fruit en jouw ochtend-slaapje ... lees verder

teddy_img

Wie niet in het kind het wonder ziet,die snapt het hele liedje niet

Grote aandacht

Ieder kind verdient persoonlijke aandacht. Door kleine groepen en deskundige medewerkers ondersteunen we je kind optimaal in zijn ontwikkeling. lees verder

grote_img