Praktische Informatie

Dadou is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 18.30 uur. Standaard fles- en potjesvoeding, broodmaaltijden, tussendoortjes en fruit zijn bij de prijs inbegrepen. Net als luiers. Allergieën, buikslapen of medicijngebruik zijn geen probleem bij Dadou, bespreek ze wel zo snel mogelijk met ons. En wanneer er plaats is, kun je je kind in overleg op extra dagen of dagdelen bij Dadou komen brengen.

Beleid en inspectie
Sinds 2008 wordt Dadou jaarlijks geïnspecteerd door de GGD. Het recente inspectierapport is voor ouders en leidsters in te zien via het persoonlijke ouder login. Dadou werkt aan de hand van een pedagogisch beleid, dit ontvang je na inschrijving van je kind. Ook onze huisregels ontvang je na inschrijving. We zijn aangesloten bij de brancheorganisatie Kinderopvang. Dadou heeft een klachtencommissie (sinds 1 januari 2016 heet dit geschillencommissie) en een ouderraad. LRK-nummer: 194138781
KVK-nummer: 11053146

Inschrijven, betalen en opzeggen
Wil je je kind inschrijven bij Dadou? Download dan het inschrijfformulier. Na ontvangst van het formulier nemen we contact met je op en sturen wij je verdere informatie toe. De kosten voor opvang worden maandelijks en vooraf geïnd door middel van een automatisch incasso, rond de 28e van de maand. Gaat je kind naar de basisschool of is er een andere reden waardoor je het contract bij Dadou wil beëindigen? De opzegtermijn is een maand.

Ziekte en afwezigheid
Wanneer je kind ingeschreven staat bij Dadou, moet het alle verplichte inentingen hebben gehad. Is je zoon of dochter ziek, bel dan altijd voor je naar Dadou komt met ons om te overleggen of je kind wel of niet kan komen. Als je kind ziek wordt tijdens een dag bij Dadou, bellen we jou direct. We bespreken samen of je kind kan blijven of niet en of, als je een machtigingsformulier getekend hebt, we medicatie zoals paracetamol mogen toedienen.

Gaan jullie op vakantie of is er een andere reden dat je zoon of dochter niet komt? Laat het ons tijdig weten. Dan kunnen wij daar rekening mee houden.

Voor ouders/verzorgers
Ieder kindje bij Dadou krijg een Dadou dagboek. Hierin houden wij (en/of de ouder/verzorger) de dagelijkse gebeurtenissen bij van je kind. Na het eerste jaar worden bijzonderheden mondeling aan je overgebracht.

Jaarlijks organiseren we een paasontbijt en een winterfeest voor ouders en kinderen. Opa’s en oma’s zijn jaarlijks welkom tijdens een high tea speciaal voor hen. Ook eenmalige, inhoudelijke cursussen zoals EHBO worden georganiseerd voor ouders.

Regelmatig verschijnt er voor ouders een nieuwsbrief, waarin je leest over activiteiten en nieuws van Dadou en mededelingen van de Ouderraad.

Nationale feestdagen, activiteiten én vakanties/gesloten dagen Dadou 2023

 • Vrijdag 7 april – Goede vrijdag
 • Maandag 10 april – 2e paasdag
 • Donderdag 27 april – Koningsdag
 • Vrijdag 5 mei – Bevrijdingsdag
 • Donderdag 18 mei – Hemelvaartsdag
 • Vrijdag 19 mei – dag ná hemelvaart
 • Maandag 29 mei – 2e Pinksterdag
 • Donderdag 9 november – leste mert

*Deze dagen zijn inbegrepen in de maandprijs.

Vakanties 2023

 • Zomervakantie: maandag 7 augustus t/m vrijdag 18 augustus
 • Wintervakantie: maandag 25 december t/m vrijdag 29 december

Extra activiteiten 2023:

 • Paasfeest bij Dadou: Zaterdagmorgen 1 april 10:00-12:00 uur
 • Winterfeest: Datum nog niet bekend.

Overige activiteiten worden eventueel later ingepland, denkend aan de volgende onderwerpen: informatieavonden EHBO, brandpreventie, e.d.

Een dag bij Dadou

Dadou, 13 maart Lieve Michelle, Wat hebben we weer een gezellige dag gehad met jou! Je hebt zo leuk gespeeld en zo gezellig gebabbeld! Vanmorgen zijn we na het fruit en jouw ochtend-slaapje ... lees verder

Grote aandacht

Ieder kind verdient persoonlijke aandacht. Door kleine groepen en deskundige medewerkers ondersteunen we je kind optimaal in zijn ontwikkeling. lees verder

grote_img
teddy_img

Wie niet in het kind het wonder ziet,die snapt het hele liedje niet