Een dag bij Dadou

Dadou, 13 maart

Lieve Michelle,

Wat hebben we weer een gezellige dag gehad met jou! Je hebt zo leuk gespeeld en z’o gezellig gebabbeld! Vanmorgen zijn we na het fruit en jouw ochtendslaapje heerlijk naar het hertenkampje geweest. Je keek je oogjes uit! Je genoot van het zonnetje, alle beestjes en de knuffeltjes en kusjes die je van de andere kindjes kreeg.

Je had maar wat honger gekregen van die onderneming vanmorgen en de boterham met smeerkaas had je in een mum van tijd op. Wat kun jij lekker smikkelen zeg! Je laat het wel horen als je te lang op een hapje moet wachten, haha! Je moest, toen je in bed lag, eerst nog wel even feesten met je vriendinnetjes die ook naar bed gingen, maar daarna hebben jullie heerlijk geslapen.

Toen jullie weer wakker waren zijn we buiten gaan spelen. Eerst even je mooiste lachjes laten zien in de schommel en daarna met z’n allen in de buitenbox. Zo konden jullie mooi de konijntjes zien. En de kindjes die de moestuin water gaven. Eenmaal binnen hebben we je op je billen neergezet, en je bleef heel even ‘zelf’ zitten. Knap hoor Michelle! Je zat er zelf helemaal bij te stralen!

Daarna was het tijd voor wat knutselwerk. Je hebt je helemaal uitgeleefd met de vingerverf en een paar prachtige bloemen gemaakt. Omdat ons thema nu ‘Lente’ is, hebben we ze allemaal opgehangen, hoog aan het plafond. Weer iets om verwonderd naar te kijken als je op het aankleedkussen ligt!

Het was een drukke, gezellige, zonnige en heerlijke dag. We hebben weer van je genoten. Tot morgen lieve Michelle!

Dikke knuffel van iedereen bij Dadou

Een dag bij Dadou

Dadou, 13 maart Lieve Michelle, Wat hebben we weer een gezellige dag gehad met jou! Je hebt zo leuk gespeeld en zo gezellig gebabbeld! Vanmorgen zijn we na het fruit en jouw ochtend-slaapje ... lees verder

teddy_img

Wie niet in het kind het wonder ziet,die snapt het hele liedje niet

Grote aandacht

Ieder kind verdient persoonlijke aandacht. Door kleine groepen en deskundige medewerkers ondersteunen we je kind optimaal in zijn ontwikkeling. lees verder

grote_img