Wat kost Dadou?

Bij Dadou berekenen we voor 2019 een uurtarief van € 7,52. De minimale afname voor plaatsing bij Dadou is een dag per week. Onze prijzen zijn inclusief eten, drinken, luiers en alle activiteiten.

Prijs per maandBetreft aantal uren per maand
1 dag€ 374,6749,83
2 dagen€ 749,3499,66
3 dagen€ 1124,01149,49
4 dagen€ 1498,68199,32
5 dagen€ 1873,35249,15

In veel gevallen maak je kans op kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. Kijk op www.toeslagen.nl of dit voor jou van toepassing is.

Inclusief eten, drinken en luiers
Voor baby’s zijn standaard flesvoeding, groente- en fruithap en luiers bij de prijs inbegrepen. Dreumesen, peuters en kleuters krijgen van ons luiers, fruit, boterhammen met beleg, drinken en bijvoorbeeld soepstengels. We vinden het avondeten een belangrijk familiemoment van de dag en daarom streven wij ernaar kinderen vanaf 1 jaar thuis met de pot mee te laten eten.

Heeft je kind een allergie of wil je liever vanwege persoonlijke overwegingen geen gebruik maken van het eten of drinken dat we bieden, laat het ons dan weten. Natuurlijk houden we hier rekening mee, al is het wel de bedoeling dat je dieetproducten of andere voeding zelf met je kindje meegeeft naar Dadou.

Inschrijven, betalen en opzeggen
Wil je je kind inschrijven bij Dadou? Download dan het inschrijfformulier. Na ontvangst van het formulier nemen we contact met je op en sturen wij je verdere informatie toe. De kosten voor opvang worden maandelijks vooraf geïnd door middel van een automatisch incasso. Gaat je kind naar de basisschool of is er een andere reden waardoor je het contact bij Dadou wil beëindigen? De opzegtermijn is wettelijk vastgelegd op 1 maand.
Lees voor meer informatie de praktische informatie over Dadou.

Compensatie voor sluitingsdagen
Een aantal dagen per jaar is Dadou extra dicht, buiten de nationale feestdagen om. Ter compensatie van deze dagen biedt Dadou ouders en verzorgers naar rato van hun contract compensatiedagen aan. De compensatiedagen zijn bijvoorbeeld in te zetten voor onverwachtse werkomstandigheden of ziekte van ouders. Komt je zoon of dochter normaal gesproken twee dagen per week naar Dadou en mis je door de sluitingsdagen per jaar zes dagen kinderopvang? Dan krijg je van ons zes compensatiedagen die je kosteloos, in overleg, in kunt zitten op andere dagen dan de standaard opvangdagen. Omdat we midden in het centrum van Druten zitten, zijn we verplicht gesloten op de Leste Mert (november). In de zomervakantie zijn we twee weken en in de kerstperiode een week gesloten. Deze Dadou Compensatie Dagen zijn alleen in te zetten als het volgens leidster-kind-ratio past in de groep. Ook in het weekend en op alle nationale feestdagen is Dadou gesloten.

De opgebouwde DCD dagen zijn alléén geldig in hetzelfde jaar dus van januari t/m december en alleen inzetbaar als het volgens leidster-kind-ratio past.

Voor Nationale feestdagen ontvangt u geen DCD dagen. Ruildagen zijn ook DCD dagen.

 

Een dag bij Dadou

Dadou, 13 maart Lieve Michelle, Wat hebben we weer een gezellige dag gehad met jou! Je hebt zo leuk gespeeld en zo gezellig gebabbeld! Vanmorgen zijn we na het fruit en jouw ochtend-slaapje ... lees verder

teddy_img

Wie niet in het kind het wonder ziet,die snapt het hele liedje niet

Grote aandacht

Ieder kind verdient persoonlijke aandacht. Door kleine groepen en deskundige medewerkers ondersteunen we je kind optimaal in zijn ontwikkeling. lees verder

grote_img