Wat kost Dadou?

Prijzen KDV Dadou

  • Bij Dadou berekenen we een uurtarief van € 11,00.
  • De minimale afname voor plaatsing bij Dadou is een dag per week.
  • Onze prijzen zijn inclusief eten, drinken, luiers, alle activiteiten en alle nationale feestdagen en collectieve Dadou sluitingsdagen.
  • Dadou maakt gebruik van extra gesloten dagen, welke in het maandtarief zijn inbegrepen
  • Ruilen van dagen, is alleen mogelijk in het geval van calamiteiten
  • Startdatum plaatsingsovereenkomst is altijd per 1e vd maand, onafhankelijk welke dag uw kind de 1e dag naar Dadou komt.
  • Opzegtermijn plaatsingsovereenkomst dient te geschiedden voorafgaande de laatste dag vd maand, beëindiging is dan de laatste dag van de maand opvolgend.
Dagen per weekPrijs per maandBetreft aantal uren per maand
1€ 516,5646,96
2€ 1033,1293,92
3€ 1549,68140,88
4€ 2066,24187,84
5€ 2582,80234,80

In veel gevallen maak je kans op kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. Kijk op www.toeslagen.nl of dit voor jou van toepassing is.


Inclusief eten, drinken en luiers

Voor baby’s zijn standaard flesvoeding, groente- en fruithap en luiers bij de prijs inbegrepen. Dreumesen, peuters en kleuters krijgen van ons luiers, fruit, boterhammen met beleg, drinken en bijvoorbeeld soepstengels. We vinden het avondeten een belangrijk familiemoment van de dag en daarom streven wij ernaar kinderen vanaf 1 jaar thuis met de pot mee te laten eten.

Heeft je kind een allergie of wil je liever vanwege persoonlijke overwegingen geen gebruik maken van het eten of drinken dat we bieden, laat het ons dan weten. Natuurlijk houden we hier rekening mee, al is het wel de bedoeling dat je dieetproducten of andere voeding zelf met je kindje meegeeft naar Dadou.


Inschrijven, betalen en opzeggen

Wil je je kind inschrijven bij Dadou? Download dan het inschrijfformulier. Na ontvangst van het formulier nemen we contact met je op en sturen wij je verdere informatie toe. De kosten voor opvang worden maandelijks vooraf geïnd door middel van een automatisch incasso. Gaat je kind naar de basisschool of is er een andere reden waardoor je het contact bij Dadou wil beëindigen? De opzegtermijn is wettelijk vastgelegd op 1 maand.
Lees voor meer informatie de praktische informatie over Dadou.


 

Een dag bij Dadou

Dadou, 13 maart Lieve Michelle, Wat hebben we weer een gezellige dag gehad met jou! Je hebt zo leuk gespeeld en zo gezellig gebabbeld! Vanmorgen zijn we na het fruit en jouw ochtend-slaapje ... lees verder

teddy_img

Wie niet in het kind het wonder ziet,die snapt het hele liedje niet

Grote aandacht

Ieder kind verdient persoonlijke aandacht. Door kleine groepen en deskundige medewerkers ondersteunen we je kind optimaal in zijn ontwikkeling. lees verder

grote_img